Ez a hidraulikus kormányszerkezetek (fogaslécek és reduktorok) javításához használatos javítókészleteket tartalmazó katalógus a PST vállalat által volt összeállítva. A katalógus lehetőséget nyújt arra, hogy a javítókészletet a gépjármű márkája, típusa, évjárata és a kormányszerkezet (fogasléc illetve a reduktor) változata alapján lehessen megválasztani.

Vásárlóink számos kérésére lehetőséget biztosítunk arra, hogy ne csak a teljes javítókészletet lehessen megrendelni, de a kis javítókészletet is, ami szimeringekből és manzsettákból áll.

Fontos!!! Figyelembe kell venni, hogy a minőségi javítás érdekében a kormányszerkezetben (fogaslécen vagy reduktorokban) nem csak a gumitömítéseket (kis javítókészletet) kell kicserélni, de minden elkopott és sérült alkatrészt is olyanokat, mint a tengelyek támperselyei, a szigetelő PTFE gyűrűk (a hengereken és a szelepesmechanizmusban), a tömítő (O-ring) gyürűk stb. Szükség esetén ki kell küszöbölni a tengelyek kopását, valamint a kormányszerkezet házának kopását (munkahengerek és a szelepesmechanizmus).

type image

Regisztráció

A kérelmet elfogadják feldolgozásra. A közeljövőben lesz a kapcsolatot a szakember.

közel

Figyelem!

Directory Access Code által biztosított vállalatvezetők PST szolgáltatás s.r.o. feldolgozása után a regisztrációs űrlapot, és elküldjük a megadott e-mail.

Bejelentkezés

Elfelejtettem a kódot

Visszaállítás Kód