Az adott katalógusban szereplő szimeringek és mandzsetták speciálisan a szervórásegítővel ellátott kormányszerkezetek mozgó csatlakozásainak tömítésére lettek kidolgozva és vannak felhasználva.

Ezek a tömítések különleges szerkezetűek és olyan anyagokból készültek, amelyeket speciálisan arra terveztek, hogy agresszív közegekben dolgozzanak. A magasnyomású szimeringek szerkezete lehetővé teszi, hogy nagy nyomásingadozásokat bírjanak ki, anyaguk pedig a munkafolyadék hatásaival szemben vegy-, hő- és deformációálló.

Minden konkrét esetben a felhasználandó tömítés típusát (szimering, manzsetta, PTFE), a hidraulikus szerkezet gyártója határozza meg, és a tömítendő alkatrészek egymáshoz viszonyított mozgásának sebességétől illetve irányától függ.

A munkafolyadék típusa, az üzemi hőmérsékletek éa az üzemi nyomások intervalluma ugyancsak figyelembe van véve. Katalógusunkban a tömítések 15 szerkezeti típusa van bemutatva.

dimension

Adjon meg bármilyen ismert katalógus száma egy tömítés (azokat a gyártókat):

Minimum 4 karakter szükséges

példa: SPS1010
  • D
  • D1
  • D2
  • H1
  • H2
Méretek, mm
Toleranciáját, mm

Regisztráció

A kérelmet elfogadják feldolgozásra. A közeljövőben lesz a kapcsolatot a szakember.

közel

Figyelem!

Directory Access Code által biztosított vállalatvezetők PST szolgáltatás s.r.o. feldolgozása után a regisztrációs űrlapot, és elküldjük a megadott e-mail.

Bejelentkezés

Elfelejtettem a kódot

Visszaállítás Kód