Kormányszerkezetek

A hudraulikus vagy elektromos rásegítővel ellátott fogasléc (kormányreduktor) a korszerű gépkocsi nélkülözhetetlen része. Úgy van megalkotva, hogy a korszerű gépkocsit kényelmesen és biztonságossan lehessen irányítani.

A korszerű személygépkocsikon és haszongépjárműveken a következő típusú kormányszerkezetek lehetnek alkalmazva.

  1. Fogasléces, hudraulikus rásegítővel.
  2. Fogasléces, elektromos rásegítővel.
  3. Glogboldcsigás, hudraulikus rásegítővel.

Ebben a fejezetben a kormányszerkezeteknek (fogaslécek és kormányreduktorok) a PST vállalt által összeállított katalógusa van bemutatva, amely a kellő fogasléc és kormányreduktor kényelmes, gyors és hibátlan kiválasztását teszi lehetővé. A keresés a gépkocsi márkájának és évjáratának figyelembevételével történik. Ugyancsak figyelembe van véve, hogy egy és ugyanazon gépjárműtípusra, az értékesítési területtől, a felszereltségtől vagy az összeszerelést végző gyártól függően, a kormányszerkezeteknek néhány változata lehet felszerelve (például, szervotronikkal vagy anélkül, vagy különböző gyártók, olyanok, mint: TRW, ZF, Saginaw, KOYO stb. által szállított kormányszerkezetek)

A kormányszerkezetek (fogaslécek és kormányreduktorok) javításának szolgáltatása három változatban van ajánlva.

  1. Javítás (a megrendelő kormányszerkezete kerül javításra (olcsóbb, de hosszadalmassabb)).
  2. Csere (a megrendelő kormányszerkezetét egy, a raktáron lévő, már megjavított kormányszerkezetre cseréljük (gyorsabb de drágább)).
  3. Értékesítés csere nélkül (megjavított kormányszerkezet értékesítése Kijevi raktárunkból).

Ön ugyancsak megismerkedhet a fogaslécek meghibásodásait érintő, leggyakrabban felmerülő kérdésekkel, valamint az adott meghibásodások kiküszöbölését illetve megjavítását (kopogás, olajfolyás, holtjárat, a fogasléc szelepesrenszerének kopása stb.) taglaló válaszokkal.

Az Önnek szükséges gépjárműtípus kiválasztása után megjelenítődik a felszerelhető kormányszerkezeteknek minden lehetséges változata fotóval, az ár feltüntetésével és a pillanatnyi raktári készleten létével.

Regisztráció

A kérelmet elfogadják feldolgozásra. A közeljövőben lesz a kapcsolatot a szakember.

közel

Figyelem!

Directory Access Code által biztosított vállalatvezetők PST szolgáltatás s.r.o. feldolgozása után a regisztrációs űrlapot, és elküldjük a megadott e-mail.

Bejelentkezés

Elfelejtettem a kódot

Visszaállítás Kód